Vær med på Danmarks største takkekort

Vær med på Danmarks største takkekort

Har du husket at sige tak til dit barns lærer i dag? ”Nej,” vil sandsynligvis være svaret fra de fleste af os fortravlede forældre. Der er større chance for, at vi har brokket os over Aula eller skolens corona-restriktioner, end at vi har sagt tak for lærerens indsats. Det må vi kunne gøre bedre.

Nu har du muligheden for at sige tak til lærerne
Sæt dit navn på Danmarks største takkekort via dette link
Vi overrasker lærerne på en tilfældig skole i Danmark med det kæmpe kort på Lærerens Dag, 5. oktober.

Efterfølgende modtager alle Danmarks skoler også en plakat med en hilsen og alle navnene på os, der siger tak for lærernes indsats. Det er tid til at vise lærerne, at vi sætter pris på dem. Vil du være med, så sæt dit navn på kortet i dag.

Skynd dig, hvis du vil have dit navn med på det store kort. Vi trykker kortet den 1. oktober, og der er højest plads til 10.000 navne på kortet. Vær med – skriv under i dag.

Derfor fortjener lærerne Danmarks største takkekort:

  • Lærerne er vigtige! Corona-nedlukningen i foråret understregede det: Vi kan simpelthen ikke undvære lærerne! Men de mangler anerkendelse – både fra politikerne, arbejdsgiverne og fra alle os andre, der glemmer at sige tak.
  • Faktisk ligger Danmark på en 24. plads ud af 35 OECD-lande, når det kommer til lærernes opfattelse af, at deres fag er anerkendt.
  • Studier viser, at børn bliver dygtigere i lande, hvor lærerne nyder højere anerkendelse. Mange fantastiske lærere forlader faget i Danmark, så nu er hver sjette underviser i folkeskolen ikke uddannet lærer.

Lærerens dag på sociale medier

Del og følg med i, hvordan dagen kan fejres på de sociale medier. Upload billeder fra jeres fejring af Lærerens Dag. Brug hashtag: #lærerensdag

Skriv et elektronisk postkort
Slå et elektronisk postkort op på din væg og del det med dine Facebook-venner. Du kan for eksempel give et skulderklap til en lærer, der har gjort en forskel for dig eller dine børn.